Cel mai mare mall dintr-un oras din Romania nu are autorizatie de securitate la incendiu. "Suntem in pericol, dar intram ca prostii"

Sursa: Adevarul
Marti, 14 Ianuarie 2020, ora 09:38
208 citiri
Pe toate usile de la intrarea in centrul comercial construit in fostele hale ale uzinei Electroputere exista cate un afis pe care se poate citi: "Acest spatiu functioneaza fara autorizatie la incendiu". Cei mai multi oameni care vin la mall nu vad afisul, iar cei care il vad il ignora. Cel mai mare mall din Craiova a fost inaugurat in anul 2011, iar la vremea respectiva s-a vorbit mult despre faptul ca spatiile comerciale au fost deschise fara sa aiba autorizatia de securitate la incendiu. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.