Compania de Apa Oltenia a obtinut finantare europeana si implementeaza cel mai mare proiect din estul Europei care vizeaza investitii de peste 450 milioane de euro

Sursa: Oltenasul
Luni, 25 Mai 2020, ora 13:21
97 citiri
Compania de Apa Oltenia a obtinut finantare europeana si implementeaza cel mai mare proiect din estul Europei care vizeaza investitii de peste 450 milioane de euro in infrastructura de apa si canalizare de pe aria de operare.
Este vorba despre "Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Dolj, in perioada 2014-2020".

"In acest moment putem spune ca am intrat in posesia primei transe, mai exact a fost aprobata prima cerere de rambursare, care presupune ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.