Conditiile execrabile de care au parte elevii unei scoli din Dolj. Cum arata WC-urile unitatii. "Sunt primarul, da. N-am fost acolo. De ce sa ma duc?"

Sursa: Adevarul
Joi, 30 Ianuarie 2020, ora 13:29
165 citiri
Cei 120 de elevi ai unei scoli dintr-o localitate doljeana traiesc zilnic un cosmar atunci cand sunt nevoiti sa mearga la toaleta din curte, amplasata langa "baza sportiva multifunctionala" a unitatii de invatamant. In asa-zisul grup sanitar "turcesc", fara apa si lumina, mizeria este de nedescris. Scoala gimnaziala Secu, judetul Dolj. O localitate cu circa 1.000 de suflete. Printre localnici, 120 de copii care doresc sa invete. Zilnic, insa, elevii acestei scoli sunt nevoiti sa mearga la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.