Cosmin Vasile, presedintele Consiliului Judetean Dolj : "Buna functionare a administratiilor locale inseamna eficientizarea muncii si interactiunea cu cetateanul"

Duminica, 21 Februarie 2021, ora 15:51
45 citiri
Fundamentarea bugetului pentru acest an si realizarea unui plan coerent de finantare a investitiilor au fost temele principale ale discutiilor care au avut loc astazi la Adunarea Generala a Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania.

Cosmin Vasile, presedintele Consiliului Judetean Dolj a fost prezent la aceasta intalnire alaturi de toti presedintii de Consilii Judetene din tara, tocmai pentru a afla care sunt prioritatile acestei guvernari si in ce masura putem sa ne bazam pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.