Cum a fost ingropat dosarul unui politist pensionar care a atacat sexual doi copii. "Fetita mea statea chircita si abia vorbea"

Sursa: Adevarul
Luni, 09 Decembrie 2019, ora 18:53
44 citiri
Totul s-a intamplat la cativa kilometri de Caracal, iar dosarul a fost redeschis dupa "cazul Dinca". Procurorii clasasera cauza pe motiv ca nu existau probe suficiente. Victimele barbatului de 70 de ani: o fetita de 5 ani si un baietel de 6 ani. Cele doua fapte au fost savarsite de Gheorghe Dinicuta, un pensionar de 70 de ani, fost politist, din localitatea Radomiresti, judetul Olt.

Totul a inceput pe data de 20 mai 2017, cand batranul s-a dus printre copiii care se jucau pe ulita si, dupa ce ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.