Cum incearca Dinca sa demonstreze ca le-a omorat "accidental" pe Alexandra si Luiza: "Nu judecam, m-am panicat si nu m-am gandit sa chem ambulanta"

Sursa: Adevarul
Luni, 02 Septembrie 2019, ora 08:22
57 citiri
Gheorghe Dinca a fost audiat pana acum de procurorii DIICOT Bucuresti doar de doua ori. Declaratiile barbatului de 66 ani din Caracal par trase la indigo atunci cand vorbeste despre uciderea Alexandrei si a Luizei: "Nu recunosc infractiunile de viol si subsecvent infractiunea de trafic de persoane si infractiunea de trafic de minori". Prima data, inculpatul Gheorghe Dinca a fost audiat de procurorii DIICOT Bucuresti pe data de 28 iulie, iar a doua oara pe 1 august 2019. De fiecare data a dat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.