Din ciclul "Ce cauti tu in viata mea?", astazi USR PLUS. Prisnel: Nici USR Craiova, nici USR Dolj nu l-au sustinut si propus niciodata pe Cezar Dragoescu pentru functia de viceprimar al municipiului Craiova!

Sursa: Oltenasul
Miercuri, 21 Octombrie 2020, ora 13:20
79 citiri
Asta desi Cezar Dragoescu fusese anuntat ca propunere de viceprimar din partea ALiantei USR PLUS, in conferinta de presa comuna a celor doua formatiuni componente, la sediul USR din Craiova, la doar doua zile dupa data alegerilor locale, pe 29 septembrie (foto).

"Am fost informat oficial de invalidarea candidaturii lui Cezar Dragoescu la Camera Deputatilor prin decizia Biroului National al USR, decizie luata pe baza avizelor negative primite de acesta din partea Comisiei Nationale de Arbitraj ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.