Drama unui copil de 6 ani abuzat sexual de propria mama, o romanca din Italia. "L-a tinut o ora in pielea goala inchis in balcon"

Sursa: Adevarul
Joi, 21 Mai 2020, ora 09:57
24 citiri
O femeie de 29 de ani si-a abuzat fiul luni intregi. L-a luat de la bunicii din Romania si l-a dus in Italia unde, alaturi de concubinul sau, a inceput sa-l "invete cum trebuie sa faca sex". Atunci cand copilul refuza sa participe la scenele erotice era maltratat. O vecina a sesizat ca in casa romanilor se intampla lucruri anormale si a anuntat imediat carabinierii. Clipele de cosmar pentru baietelul de 6 ani au inceput in 2016 cand mama a hotarat sa-l ia pe copil de la bunicii care-l ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.