EXCLUSIV Declaratia data procurorilor de politistul care a vorbit ultima data cu Alexandra Macesanu la telefon: "Se mai auzeau niste voci"

Sursa: Adevarul
Sambata, 18 Ianuarie 2020, ora 09:30
66 citiri
Rechizitoriul cazului Caracal contine 416 pagini si are nominalizati 58 de martori. Printre ei sunt si politistii din Caracal care au demarat cercetari dupa ce adolescenta de 15 ani a sunat la 112. Politistul Pistol a povestit si el ce a discutat cu Alexandra. Rechizitoriul intocmit in ziua de 10 ianuarie 2019 contine si declaratia ultimului om care a vorbit cu Alexandra Macesanu, respectiv comisarul Constantin Tudor Pistol, ofiter de politie din cadrul Politiei mun. Caracal - Biroul de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.