EXCLUSIV Noi amanunte in cazul tanarului sinucigas care a omorat o fetita de 6 ani si pe tatal acesteia. "Dorea ca moartea lui sa apara la TV"

Sursa: Adevarul
Luni, 03 August 2020, ora 10:41
48 citiri
Mai multi prieteni ai tanarului vinovat de accident care a intrat intentionat cu masina intr-un autoturism in care se aflau doi soti si copilul lor cred ca totul putea fi evitat daca familia lui intervenea la timp. "Stiau ca nu e usa de biserica. Politistii au tras dupa el cand incerca sa fure" A trecut o saptamana de la cumplitul accident care a avut loc pe centura de Nord a Craiovei in care trei oameni si-au pierdut viata. Prietenii lui Leontin Marian Popa, tanarul de 25 de ani care in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.