Florinel Stancu, mesaj emotionant de Ziua Nationala! "Romaniei ii doresc sa fie bogata si sa aiba grija de fiecare roman"

Sursa: Oltenasul
Marti, 01 Decembrie 2020, ora 16:20
54 citiri
Presedintele PRO Romania Dolj, Florinel Stancu, a transmis un mesaj pragmatic si emotionant de Ziua Nationala a Romaniei. Candidatul PRO Romania pentru Camera Deputatilor a transmis printr-o postare plasata astazi, 1 decembrie, la 102 de ani de la Marea Unire, ca ii doreste Romaniei sa aiba parte de lideri patrioti care, prin masuri indraznete, sa croiasca o iesire din aceasta criza.

"De ziua tarii mele ii doresc sa fie bogata si sa aiba grija de toti oamenii care locuiesc in ea. Sa aiba parte ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.