Imagini de cosmar dintr-un camin de batrani clandestin. Varstnicii, tinuti in conditii inumane: "Unii de la subsol nu au ferestre si grup sanitar"

Sursa: Adevarul
Marti, 28 Aprilie 2020, ora 18:21
63 citiri
Autoritatile din judetul Dolj au descoperit, la sesizarea jurnalistilor, un camin de batrani clandestin unde varstnicii nu beneficiau de minime conditii de igiena. Caminul avea activitatea suspendata de 2 ani. Familiile plateau cate 2.200 de lei lunar pentru ingrijirea batranilor. Imaginile din Caminul de Batrani din centrul orasului sunt greu de descris. Oamenii sunt tinuti in conditii improprii, mancarea este depozitata in bidoane murdare, iar in frigiderele stricate sunt tinute covoarele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.