Nicolae Ciuca, premierul Romaniei, presedintele PNL: "Pensia fiecarui cetatean trebuie sa reflecte importanta muncii sale de o viata si contributia la sistemul public"

Marti, 30 Mai 2023, ora 18:15
122 citiri
Premierul Nicolae Ciuca a transmis ca prin intermediul amendamentelor propuse la proiectul de lege referitor la pensiile de serviciu, proiect supus dezbaterii in Parlament, se urmareste eliminarea inechitatilor existente. Acest demers este menit sa permita Romaniei sa continue reformele asumate, in vederea obtinerii finantarii europene prin Programul National de Redresare si Rezilienta (PNRR).

Nicolae Ciuca: Modificarea proiectului de lege privind pensiile de serviciu, aflat in dezbaterea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.