Note mari in Dolj la Evaluarea Nationala, dupa contestatii. "Profesorii evaluatori trebuie sa dea explicatii. Si-au batut joc!"

Sursa: Adevarul
Luni, 29 Iunie 2020, ora 11:38
68 citiri
Peste 700 de elevi au fost nemultumiti de notele primite la romana si matematica si au depus contestatii. Cei mai multi dintre ei au primit note mai mari dupa recorectarea lucrarilor, iar asta a dus la modificarea clasamentului. Zeci de parinti si-au aratat nemultumirea pe retelele de socializare dupa publicarea contestatiilor. Cei mai multi dintre ei spun ca nu inteleg cum pot exista diferente atat de mari in urma recorectarii lucrarilor. "Profesorii evaluatori ar trebui sa dea explicatii. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.