O asistenta medicala din Filiasi, pozitiva la testul de coronavirus, dupa 18 zile de izolare. "Daca nu facea testul rapid, puteau muri pacienti"

Sursa: Adevarul
Joi, 09 Aprilie 2020, ora 09:50
204 citiri
Pe data de 19 martie, asistenta a intrat in izolare alaturi de alti 22 de colegi, imediat dupa ce unul dintre pacienti a iesit pozitiv. Este vorba de primul deces cu Covid-19 din Romania. Primaria Filiasi a hotarat sa achizitioneze teste rapide de depistare a virusului, chiar daca acestea nu sunt acceptate de Ministerul Sanatatii. Dupa ce la Filiasi s-a inregistrat primul caz cu Covid 19 s-a luat masura ca 23 de cadre medicale de la Spitalul din localitate sa intre in izolare si Compartimentul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.