Oana Pellea revoltata ca Primaria Craiova si-a batut joc de memoria tatalui sau. Bustul deplorabil al actorului, pus printre blocuri: "Mi s-a spus ca este din bronz"

Sursa: Adevarul
Duminica, 23 Februarie 2020, ora 15:57
106 citiri
Primaria Craiova a hotarat sa aseze mai multe busturi ale unor personalitati langa o parcare din oras. Printre ele se afla si cel al lui Amza Pellea. Toate busturile arata deplorabil: ruginite, chituite si prinse de soclu cu suruburi grosolane. In urma cu cativa ani, Primaria Craiova a platit mai multe busturi de bronz pentru a cinsti memoria unor personalitati marcante ale Olteniei. Era pe vremea fostului primar Antonie Solomon. Toate au fost asezate initial pe Aleea Personalitatilor, dar cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.