Prefectul de Dolj il contrazice pe Raed Arafat: "Nu avem niciun cetatean in carantina in judet, sunt 30 de oameni izolati la domiciliu"

Sursa: Adevarul
Marti, 25 Februarie 2020, ora 00:11
101 citiri
Secretarul de stat Raed Arafat a declarat in seara zilei de luni, 24 februarie, ca ar exista 8 cetateani din judetul Dolj in carantina din cauza coronavirusului. Prefectul de Dolj infirma informatia. Potrivit informatiilor furnizate in cadrul unei conferinte de presa de secretarul de stat Raed Arafat, "avem in Dolj in carantina 8 persoane, din zona Lodi".
Prefectul de Dolj infirma informatia si spune in schimb ca ar exista zeci de oameni izolati la domiciliu. "Nu avem pe nimeni in carantina, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.