Prefectul judetului Dolj, Nicolae Sorin Raducan, a participat marti, 23 august 2016, la ceremonia de predare-primire a comenzii Brigazii 2 Infanterie "Rovine"

Sursa: Oltenasul
Miercuri, 24 August 2016, ora 13:21
99 citiri
Prefectul judetului Dolj, Nicolae Sorin Raducan, a participat marti, 23 august 2016, la ceremonia de predare-primire a comenzii Brigazii 2 Infanterie "Rovine".

Cu acest prilej a declarat:

"Sunt deosebit de onorat sa particip la un eveniment atat de important in existenta unei structuri de elita a Armatei Romane - ceremonia de predare-primire a comenzii Brigazii 2 Infanterie *Rovine*.

Daca in urma cu cateva luni, in acelasi loc, tot in prezenta dumneavoastra, il felicitam pe domnul colonel ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.