Premierul Ludovic Orban, la compania Ford : "Am discutat de planul gradual de repornire a activitatii pana la capacitatea maxima"

Joi, 07 Mai 2020, ora 16:35
112 citiri
Premierul Ludovic Orban a fost astizi la Craiova unde a vizitat fabrica Ford si a avut discutii atat cu conducerea companiei americane, cat si cu angajatii acestei fabrici. Obiectivul cel mai important al Guvernului este ca, dupa depasirea varfului epidemiei de COVID-19, sa sustina puternic economia pentru a reveni cat mai rapid la nivelul anterior izbucnirii pandemiei, a declarat cu putin timp in urma prim-ministrul Ludovic Orban, dupa vizita intreprinsa la compania Ford. "Am discutat de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.