Premierul Romaniei, presedintele Partidului National Liberal, Nicolae Ciuca: "Romania face pasi fermi spre independenta energetica si spre a deveni un exportator net de energie"

Miercuri, 29 Iunie 2022, ora 11:01
66 citiri
Pentru Partidul National Liberal, o guvernare responsabila inseamna gasirea unor solutii prin care Romania sa previna sau sa amelioreze problemele de ordin energetic pe care tara noastra le-ar putea avea in contextul geopolitic actual. Premierul Romaniei, Nicolae Ciuca, presedintele Partidului National Liberal, sustine ca Executivul face toate eforturile pentru ca tara noastra sa securizeze livrari de energie prin intelegeri ferme cu parteneri seriosi si interesati de o relatie economica solida. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.