Reactia medicilor dupa ce Sanitas a cerut sporuri pentru cei care trateaza pacientii de coronavirus. "Cea mai imbecila, cretina, de prost gust stire"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 11 Martie 2020, ora 09:34
86 citiri
Zeci de medici au reactionat dur dupa ce Sanitas, cea mai mare federatie sindicala din domeniul sanitar din Romania, a cerut acordarea de sporuri intre 55% si 85% din salariu pentru personalul medical care trateaza pacienti infectati cu coronavirus. "Rusine! Nu am cerut asa ceva!" Medici din toata tara au reactionat imediat dupa ce sindicalistii de la Sanitas au dat publicitatii un comunicat prin care se solicita acordarea de sporuri intre 55% si 85% din salariu pentru personalul medico-sanitar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.