Reactia presedintelui FNAP cand a fost acuzat ca sustine desfasurarea examenelor fara sa se gandeasca la sanatatea copiilor. "Ai sictir!"

Sursa: Adevarul
Luni, 25 Mai 2020, ora 11:36
84 citiri
Sustinatorii desfasurarii examenelor de Evaluare Nationala si Bacalaureat se lupta pe retelele de socializare cu cei care vor anularea examenelor. Iulian Cristache, presedintele Federatiei Nationale a Asociatiilor de Parinti, face parte din prima categorie si duce o adevarata campanie pentru scopul declarat, iar cand cineva il contrazice recurge la jigniri. Cu cat se apropie mai mult data de 15 iunie, ziua in care elevii de Clasa a VIII-a ar trebui sa sustina prima proba la Evaluarea Nationala, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.