Reactia unui primar amendat pentru muntii de gunoaie din comuna: "Da, sunt, dar asa-i peste tot. Sa amendeze toata tara!"

Sursa: Adevarul
Duminica, 23 Februarie 2020, ora 12:56
38 citiri
Primaria unei comune din Dolj este nevoita sa plateasca o amenda de 5.000 de lei dupa ce inspectorii de la Garda de Mediu au constatat ca in localitate, pe marginea drumului, s-au strans tone intregi de gunoi. Primarul arunca vina pe cei care au facut sesizarea. "Avem o comuna invadata de gunoaie", au sesizat autoritatilor mai multi locuitori ai comunei doljene Cotofenii din Fata. Inspectorii Garzii de Mediu Dolj s-au deplasat la fata locului si au constatat ca cele reclamate erau reale. In ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.