Sindicalistii de la "Spiru Haret" Dolj au iesit la protest. "Romania educata scoate personalul din invatamant in strada"

Joi, 30 Martie 2023, ora 16:44
117 citiri
Astazi, cateva sute de persoane, din Sindicatul din Invatamant "Spiru Haret" Dolj, structura parte a Federatiei Sindicatelor din Educatie "Spiru Haret", au protestat in Piata "Mihai Viteazul " din Craiova. Cadre didactice si reprezentanti ai personalului nedidactic si ai celui auxiliar si-au spus pasurile privind salarizarea lor. Dupa cum precizeaza sindicalistii, se poate merge chiar pana la declansarea unei greve generale in invatamant, care nu este dorita de nimeni din intregul sistem de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.