Trei barbati din Dolj au fost fortati sa intre in carantina dupa ce au mintit ca nu au fost in Italia. "Atata inconstienta n-am vazut"

Sursa: Adevarul
Marti, 25 Februarie 2020, ora 07:00
91 citiri
Cei trei barbati sunt din localitatea doljeana Sadova. A fost nevoie de interventia a doua echipaje de politie pentru ca acestia sa poata fi adusi la Craiova, in centrul de carantina. Cel care a descoperit ca cei trei veneau chiar din provincia Lodi a fost medicul de familie din comuna. Barbatii au declarat autoritatilor locale ca nu au trecut prin nicio regiune italiana vizata de masurile de carantina din cauza coronavirusului. "Cei trei au mintit, au fost chiar in Lodi, acest lucru l-a aflat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.