Vicepresedintele CJ Dolj, Cosmin Vasile : Vorbim, fara indoiala, despre cel mai important proiect de infrastructura rutiera al institutiei noastre"

Miercuri, 27 Mai 2020, ora 07:44
77 citiri
In cadrul unei conferinte de presa sustinute la Palatul Administrativ, s-a anuntat faptul ca au fost emise ordinele de incepere a lucrarilor de modernizare pentru ambele tronsoane ale drumului judetean 552 Craiova - Cetate, investitie realizata in cadrul unui proiect cu finantare europeana in valoare totala de aproape 50 de milioane de euro. Alaturi de Ion Prioteasa, presedintele CJ Dolj a fost prezent si vicepresedintele CJ Dolj Cosmin Vasile care a subliniat faptul ca economia judetului este ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.