VIDEO Ce a patit o badanta din Romania care a umilit in ultimul hal o batrana de 91 de ani. "Ma enerva la culme. Abia se misca"

Sursa: Adevarul
Vineri, 10 Iulie 2020, ora 11:45
72 citiri
Femeia fusese angajata in Italia ca badanta in luna ianuarie. Cel care a dat totul in vileag a fost chiar fiul batranei batjocorite. Carabinierii au intervenit imediat. Povestea romancei V.F., de 51 ani, incepe la inceputul anului 2020 cand a fost angajata de o familie de italieni din localitatea Ostuni, provincia Brindisi, sa aiba grija de o femeie in varsta de 91 de ani.
La scurt timp, insa, unul dintre copiii batranei a sesizat ca starea mamei sale se schimbase, era apatica, nu mai vorbea si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.