VIDEO Romul din Dolj recidiveaza cu o rugaciune in clopotnita: "Sa moara toti romanii si sa le ramana nevestele tiganilor"

Sursa: Adevarul
Joi, 23 Aprilie 2020, ora 10:59
142 citiri
Un tanar de 28 de ani din localitatea doljeana Cetate a urcat in clopotnita bisericii si s-a filmat in timp ce spunea o noua rugaciune la fel de scandaloasa ca cea in care a fost protagonist acum cateva zile, atunci cand cerea ca tiganii sa fie feriti de virusul ucigas si doar romanii sa se imbolnavesca. Tanarul de 28 de ani din localitatea doljeana Cetate s-a filmat din nou in biserica unde facea curatenie zilnic. Daca prima data imaginile il aratau rugandu-se in interiorul Bisericii Sfantul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.