William J O'Connor, atasatul cultural, Ambasada SUA la Bucuresti : "Speram din tot sufletul ca aceste imagini sa ofere tuturor un cadru personal de explorare si intelegere a Parteneriatului Strategic"

Joi, 18 August 2022, ora 16:44
219 citiri
Incepand de ieri, pana pe 19 septembrie, craiovenii sunt beneficiarii uneia dintre cele mai interesante expozitii de fotografii, care ilustreaza cele mai importante momente din istoria Parteneriarului Strategic dintre Romania si SUA. Astfel, Ambasada SUA, in parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei - Unitatea Arhive Diplomatice, cu Agentia Nationala de Presa Agerpres si in colaborare cu Universitatea din Craiova, a organizat miercuri, 17 august a.c, evenimentul de lansare a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.