Fenomen misterios în Rusia: ”Portalul către iad” gigantic apărut inexplicabil VIDEO

Miercuri, 17 Aprilie 2024, ora 01:15
8443 citiri
Fenomen misterios în Rusia: ”Portalul către iad” gigantic apărut inexplicabil VIDEO
Un crater gigantic a apărut pe neașteptate în Rusia FOTO: Newsweek

Dacă știrile despre războiul lui Putin din Ucraina au pătruns din ce în ce mai mult în viața de zi cu zi a rușilor, pe diferite canale de comunicare, iată că un fenomen misterios care s-a petrecut în orașul Gikovo a ajuns să fie cunoscut chiar și în America. Un crater gigantic a apărut pe neașteptate în pământ, pe un câmp din regiunea Rostov, având cauze necunoscute.

Apariția imensului crater în mijlocul unui câmp din sudul Rusiei a făcut furori pe rețelele de socializare din țară, potrivit Newsweek.

Un videoclip împărtășit pe Telegram arată imagini care trec peste un teren agricol plat înainte de a prezenta un craterul uriaș de câțiva metri în diametru. Videoclipul a fost preluat de mass-media rusă, care a remarcat cum gaura era „remarcabil de rotundă”.

„Am o slujbă pe care toată lumea este geloasă astăzi”, spune bărbatul care filmează în orașul Gukovo din districtul Krasnosulinsky din regiunea Rostov, în timp ce spune câteva înjurături pentru a-și exprima surprinderea. Regiunea Rostov se învecinează cu Ucraina.

„O bucată mare de câmp s-a scufundat pur și simplu într-o mină”, a spus el. "Adâncimea de acolo este înfricoșătoare de privit. Nu poți vedea cât de adâncă este."

Cu toate acestea, un oficial al administrației locale a declarat agenției de presă de stat ruse RIA Novosti că nu există mine în zonă și că gaura se afla pe „teren agricol” din așezare și, prin urmare, nu a reprezentat niciun pericol pentru public.

„Este imposibil de spus exact ce a cauzat prăbușirea, experții vor stabili acest lucru”, a spus reprezentantul nenumit, adăugând că în zonă nu există mine.

Șeful administrației Gukovo, Yevgeny Grinenko, a declarat pentru postul local de știri 161.RU, „proprietarul câmpului a scăpat de dolină dimineața”.

Mihail Doroșenkov, de la Institutul Geologic de Cercetare Științifică All-Russian, a declarat agenției de presă de stat RIA Novosti că este posibil să fi fost un crater cauzat de apa subterană, care a dizolvat rocile care ar fi putut forma cavități subterane ce s-au prăbușit.

Clipul a fost postat pe canalul Mash Telegram cu mesajul „în regiunea Rostov s-a format un crater și nu vorbim de gropi noi pe drumuri”.

„Fără marțienii locali... cu siguranță nu vă puteți da seama”, a adăugat postarea Mash, referindu-se la un oraș din regiunea Rostov care se numește Marte.

Pe lângă faptul că a fost descrisă ca o bază extraterestră secretă, gaura a fost supranumită „portalul către iad”, parcă făcând aluzie la drumul fără întoarcere al lui Putin din războiul din Ucraina.

Videoclipul a fost postat pe pagina „Auzit în Gukovo” de pe rețeaua de socializare VK, popular printre ruși, stârnind o serie de reacții. „Având în vedere problemele cu gunoiul din oraș, groapa poate fi folosită cu mare efect”, a scris un utilizator.

Quarterly Report - Editia 4

Cele mai șocante momente care au avut loc în Parlamentul României. Bătăi, îmbrânceli și jigniri grotești între aleșii români
Cele mai șocante momente care au avut loc în Parlamentul României. Bătăi, îmbrânceli și jigniri grotești între aleșii români
Ultimul incident din Parlamentul României, în care deputatul PNL Florin Roman a fost agresat de către fostul său coleg, deputatul neafiliat Dan Vîlceanu, a readus în atenția publică...
O nouă promisiune pentru aderarea completă a României la Schengen: „Anul acesta trebuie să facem dreptate” VIDEO
O nouă promisiune pentru aderarea completă a României la Schengen: „Anul acesta trebuie să facem dreptate” VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu susține că România va intra în Schengen cu drepturi depline, pe cale terestră, până la sfârșitul anului 2024. „Promisiunea” a fost făcută de Ziua Românilor...
#crater gigantic aparut brusc, #cratere aparute inexplicabil, #crater rusia perm, #rusia crater, #fenomen misterios , #Rusia