Descoperire înfricoșătoare în adâncurile mării: Monstru nemaivăzut pe Pământ VIDEO

Marti, 09 August 2022, ora 02:00
14846 citiri
Descoperire înfricoșătoare în adâncurile mării: Monstru nemaivăzut pe Pământ VIDEO
Meduză ciudată filmată în adâncul mării din Papua Noua Guinee FOTO: Wion

Dorian Borcherds, un scafandru din Irlanda, care a filmat în adâncurile Mării de Corali de pe coasta din Papua Noua Guinee, a făcut o descoperire înfiorătoare. El a găsit un monstru nemaivăzut pe Pământ, care îi intrigă pe cercetători. Creatura marină este o meduză misterioasă cu un aspect ciudat.

Bărbatul i-a trimis filmările soției sale din Africa de Sud, dr. Lisa-Ann Gershwin, expertă în viață marină de la Australian Stinger Advisory Services, care le-a încărcat în aplicația Jellyfish, potrivit WIO News.

Specialista a recunoscut că i-a fost greu să-și stăpânească entuziasmul când a văzut pentru prima dată meduza. Gerswin crede că această ciudată creatură marină este o specie nouă.

Inițial a crezut că ar putea fi o altă specie denumită Chirodectes maculus, care a fost o altă meduză neobișnuită care a fost observată cu zeci de ani în urmă lângă Marea Barieră de Corali, din Australia.

Comoară unicat descoperită în ocean: Tezaur spaniol de neprețuit din urmă cu 366 de ani VIDEO

Și un alt specilist în meduze, profesor Kylie Pitt, crede că monstrul filmat lângă coasta din Papua Noua Guinee este o altă specie nouă.

Gershwin și cu alt expert, Peter Davie de la Muzeul Queensland din Australia, au examinat cu atenție videoclipul filmat în adâncurile Mării de Corali și au observat că acest exemplar de meduză este cu mult mai mare decât cea văzută în 1997 în apropiere de Australia.

Semnal de alarmă tras de medicii europeni: Ceva din aer ne înnebunește VIDEO

Experții au anunțat că este o nouă creatură marină, care are dimensiunea mai mare decât o minge de fotbal și ”nu are creier”. Ei au spus că nu au mai văzut așa ceva până acum, confirmând încă o dată faptul că oceanele și mările lumii conțin mai mult de 80% zone neexplorate, necunoscute.

#creatura marina, #creatura marina monstruoasa video, #creatura marina rara ocean, #monstru marin, #monstru marin descoperit , #descoperire
Comentarii
E
excelsior
rank 1
"A fost descoperit un monstru marin, nemaivazut pe pamant." 🤣🤣🤣
A
AntykRemLin
rank 5