Credite de nevoi personale de la Revolut. Ce trebuie să știe românii interesați

Joi, 18 August 2022, ora 16:22
6600 citiri
Credite de nevoi personale de la Revolut. Ce trebuie să știe românii interesați
Cei interesați pot obține până la 125.000 lei, în câteva minute, cu dobândă fixă între 6,99-15,59% FOTO Pixabay

Revolut a anunțat joi, 18 august, că lansează primul său credit de nevoi personale din România.

Cei interesați pot obține până la 125.000 lei, în câteva minute, cu dobândă fixă între 6,99-15,59%.

Primii clienți români ai Revolut Bank au fost invitați deja să aplice pentru creditul de nevoi personale negarantat, a anunțat compania într-un comunicat. România este cea de-a patra piață europeană unde Revolut Bank lansează creditul de nevoi personale, după Polonia, Lituania și Irlanda.

”Acesta este primul produs de împrumut pe care super-aplicația îl oferă clienților săi români. Clienții pot aplica direct în aplicație și pot primi până la 125.000 RON în câteva minute. Contractul de credit este semnat cu o semnătură electronică calificată, iar fondurile sunt puse la dispoziție instant în contul clientului. Clienții vor putea să modifice data de rambursare lunară, să efectueze rambursări parțiale sau totale direct din aplicație și să-și verifice extrasul de credit în orice moment”, transmite compania.

”Creditul de nevoi personale – în stilul Revolut, este ușor de obținut, direct din aplicație, în câțiva pași simpli, și foarte transparent în privința costurilor - singurul cost care se percepe fiind dobânda. Nu există comisioane de emitere și pentru rambursare anticipată și nici alte costuri ascunse. Împrumutul se adresează, pentru moment, clienților Revolut cu istoric de creditare al căror venit poate fi verificat online, însă este un proces etapizat și, în curând, vom fi în măsură să adăugăm și alte categorii acceptate. Produsul este oferit doar în moneda locală RON, cu dobândă fixă pe toată perioada creditului, ​​și o durată de maxim 60 de luni.

Ca și în cazul altor produse Revolut, ne gândim mai întâi la clienți și ne străduim să le oferim o experiență de management al finanțelor personale complet diferită. Produsul nostru este disponibil 24/7 în aplicație. Clienții au libertatea de a accesa creditul cu ușurință oricând au nevoie de bani și pentru suma de care au nevoie, fără bătăi de cap sau comisioane suplimentare, atunci când obțin un împrumut sau îl rambursează”, a declarat Gabriela Simion, Director General al sucursalei Revolut din România.

”Acesta este doar începutul, intenția fiind să adăugăm, în viitorul apropiat, și alte produse de creditare cu costuri reduse care să ajute milioane de români să-și gestioneze mai eficient cheltuielile de zi cu zi”, a adăugat Gabriela Simion.

Revolut este aplicația financiară cu peste 20 de milioane de clienți în întreaga lume, din care peste 2 milioane în România.

Citește și:
Ludovic Orban: ”PNL îi lustruiește ghetele lui Ciolacu”. Ce șanse îi dă fostul premier lui Nicolae Ciucă la prezidențiale
Ludovic Orban: ”PNL îi lustruiește ghetele lui Ciolacu”. Ce șanse îi dă fostul premier lui Nicolae Ciucă la prezidențiale
Liderul partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, fost premier și fost lider al PNL, a lansat marți, 27 septembrie, un nou atac împotriva foștilor colegi care au ales coaliția cu PSD și a...
Chichița legislativă prin care PSD-PNL lasă în mod cinic fără primar peste 50 de localități
Chichița legislativă prin care PSD-PNL lasă în mod cinic fără primar peste 50 de localități
La doi ani de la alegerile locale, zeci de comune și orașe din România au rămas fără primar din varii motive cum ar fi decesul edilului, probleme în justiție ori demisii. În ciuda...