Noile oferte de servicii care pot fi contractate 100% online. Cum obţii creditul de refinanțare de nevoi personale cu dobândă fixă și variabilă

Miercuri, 21 Decembrie 2022, ora 08:30
8035 citiri
Noile oferte de servicii care pot fi contractate 100% online. Cum obţii creditul de refinanțare de nevoi personale cu dobândă fixă și variabilă
"În cadrul platformei sunt folosite o serie de tehnologii inovative cum ar fi recunoașterea automată a datelor (OCR), preluarea automată a acestora în sisteme și recunoașterea facială liveness" FOTO Pixabay.com

Procesul de digitalizare a serviciilor puse la dispoziţie de institutiile financiare este în plină ascensiune, astfel, clienţii beneficiind, de la an la an, de o flexibilizare a modalităţilor de a intra în posesia produselor bancare.

Ziare.com îţi explică în cadrul rubricii Banii tăi care sunt cele mai noi servicii online fără drumuri la bancă, în deplină siguranţă.

Procesul de digitalizare continuă iar cele două noi credite 100% online, fără drumuri la bancă sunt creditul de refinanțare nevoi personale cu dobândă fixă și creditul de nevoi personale cu dobândă variabilă și asigurare inclusă.

În prezent, oferta include pachetele de cont bancar pentru persoane fizice și IMM-uri, credite de nevoi personale și carduri de credit.

Accesarea serviciilor bancare ar trebui să fie la fel de simplă ca orice altă comandă la un magazin online și este un serviciu pentru care există tot mai multă cerere în piață, potrivit directorului Operațiuni la Distanță CEC Bank, Mugur Podaru.

Cum pot fi accesate creditele online

Creditele 100% online pot fi accesate în circa 30 de minute, pornind cu simularea noului credit și a ratei aferente și continuând cu completarea cererii de creditare (date personale, informații financiare), poză după buletin și selfie, urmate de analiza pentru aprobarea creditului și semnarea electronică a contractului.

În cadrul platformei sunt folosite o serie de tehnologii inovative cum ar fi recunoașterea automată a datelor (OCR), preluarea automată a acestora în sisteme și recunoașterea facială liveness, precum și un mod automat de analiză și decizie.

Credite de refinanțare 100% online

Refinanțarea 100% online este disponibilă pentru credite fără ipotecă, acordate de instituții bancare. Se pot obține refinanțări sold pe sold – pentru acoperirea sumelor împrumutate anterior sau cu majorarea sumei împrumutate. 

Dacă în cazul refinanțărilor contractate prin unitățile fizice se practică solicitarea unor scrisori de confirmare pentru creditul inițial, în cazul refinanțărilor online – este nevoie doar de numărul contractului de credit inițial și al contului IBAN, iar creditul inițial va fi acoperit prin ordin de plată condiționat. 

Refinanțarea online este disponibilă cu dobândă fixă - 11% pe an, pentru cei care optează pentru încasarea salariilor la bancă, oferind astfel certitudinea că ratele nu vor mai crește. Comisionul lunar de administrare, de 20 de lei este singurul cost suplimentar al creditului.

Banca nu percepe comision pentru Ordinul de plată condiționat, iar suma acordată va acoperi și comisioanele de rambursare anticipată a creditului inițial. Cu creditele de refinanțare fără garanții, se pot obține împrumuturi de până la 120.000 de lei, pe 5 ani.

Credite de nevoi personale cu asigurare inclusă, 100% online

Pe lângă împrumutul de nevoi personale cu dobânda fixă, acum clienții pot aplica și pentru credite de nevoi personale cu dobânda variabilă și asigurare inclusă. Creditele sunt aprobate în câteva minute și banii sunt virați pe loc.

Spre exemplu, pentru un credit de 50.000 de lei, pe 5 ani, rata lunară de plată se ridică la 1 088,8 lei, dacă beneficiarul își încasează salariul de la bancă, dobânda fiind 10,26% (IRCC+6,20%, cu 1 punct procentual sub dobânda standard), iar comisionul de administrare de 20 de lei lunar, este singurul cost suplimentar al creditului.

Banca oferă asigurarea de viață și șomaj cu acoperirea următoarelor riscuri: șomaj involuntar, deces din orice cauză, invaliditate din accident aplicabile în funcție de statutul socio-profesional a aplicantului, fără costuri suplimentare pentru utilizatori.

CEC Bank te învaţă să fii responsabil cu banii tăi!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
După eliminarea controalelor vamale aeriene și maritime cu Spațiul Schengen pentru România, la 31 martie 2024, a revenit în discuție subiectul pierderilor enorme suferite de transportatori,...
Ce este RAM Plus, funcția disponibilă pentru utilizatorii Android
Ce este RAM Plus, funcția disponibilă pentru utilizatorii Android
Tehnologia de suplimentare a memoriei RAM, cunoscută sub numele de RAM Plus la telefoanele Samsung și RAM Boost pentru alte dispozitive cu sistem Android, este promovată ca o soluție...
#credit online, #digitalizare, #Somaj, #dobanda, #riscuri, #mugur podaru, #selfie , #Banca