Crimă șocantă în Botoșani: O adolescentă de 14 ani a fost ucisă pe stradă, în timp ce era la colindat

Sambata, 31 Decembrie 2022, ora 14:35
11288 citiri
Crimă șocantă în Botoșani: O adolescentă de 14 ani a fost ucisă pe stradă, în timp ce era la colindat
Imagine de la locul tragediei FOTO botosaninews.ro

O crimă șocantă a avut loc sâmbătă dimineață, 31 decembrie, în județul Botoșani. O copilă de 14 ani a fost ucisă în stradă de un tânăr care a fugit.

La data de 31 decembrie 2022, polițiștii din Botoșani au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în comuna Trușești, o minoră ar fi fost înjunghiată în stradă.

Echipajul de poliție direcționat la fața locului a stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind identificată victima, în persoana unei minore, de 14 ani, din comuna Trușești.

Persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr, de 20 de ani, din comuna Guranda a părăsit locul faptei, imediat după comiterea acesteia, fiind identificat de polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi, în zona gării din localitatea Trușești.

Acesta a fost condus la sediul poliției, pentru audieri, scrie botosaneanul.ro.

Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani sub aspectul comiterii infracțiunii de omor.

Persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr, de 21 de ani, din comuna Guranda a părăsit locul faptei, imediat după comiterea acesteia, fiind identificat de polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi, în zona gării din localitatea Trușești.

Acesta a fost condus la sediul poliției, pentru audieri.

Minora era de la un centru pentru copii, iar în momentul atacului era însoțită de fratele ei mai mic, în timp ce erau la colindat, potrivit surselor Antena 3 CNN.

Fata are 25 de răni cauzate de lovituri de cuțit. La scurt timp după ce a fost găsită inconștientă, fost declarat decesul.

Din primele informații, cei doi s-au cunoscut în cadrul centrului, fiind amândoi instituționalizați.

La nivelul secției și a postului de poliție nu există niciun fel de sesizare anterioară legată de cei doi.

Aceleași surse spun că autorul a dorit să ai aibă o relație de prietenie cu fata, dar victima a refuzat. Este posibil ca acesta sa fie mobilul faptei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Anchetă ca în filme. Cum a fost prins suspectul în cazul cadavrului găsit lângă A1
Anchetă ca în filme. Cum a fost prins suspectul în cazul cadavrului găsit lângă A1
Principalul suspect în cazul femeii omorâte al cărei cadavru a fost găsit în apropierea autostrăzii A1 a fost depistat după seria IMEI a telefonului. Cetățeanul turc Cam Abdulkadîr a...
Viaţa lui Oscar Pistorius după eliberarea condiţionată: lucrează la o biserică locală unde "nu zâmbeşte niciodată"
Viaţa lui Oscar Pistorius după eliberarea condiţionată: lucrează la o biserică locală unde "nu zâmbeşte niciodată"
Trebuie să existe puţine contraste mai dure pentru un sportiv profesionist decât cel dintre câştigarea aurului paralimpic şi îndeplinirea sarcinilor de curăţenie la o mică biserică din...
#crima, #Botosani, #adolescenta, #strada , #crima