UPDATE Criminal periculos căutat în Dolj a fost prins. Bărbatul și-a decapitat prietenul cu o drujbă

Luni, 26 Decembrie 2022, ora 21:09
18089 citiri
UPDATE Criminal periculos căutat în Dolj a fost prins. Bărbatul și-a decapitat prietenul cu o drujbă
Suspectul unei crime căutat de polițiștii din Dolj FOTO jurnaldecraiova.ro

Poliția din Dolj este în alertă după ce un tânăr cu probleme psihice și-a omorât prietenul cu o drujbă. Crima a avut loc în ajunul Crăciunului, în comuna Călărași, iar criminalul nu a fost prins.

UPDATE Tânărul, de 25 de ani, din comuna doljeană Călărași, suspectat de uciderea unui consătean, de 57 de ani, a fost prins luni seară de oamenii legii.

Acesta a fost găsit de echipele de căutare formate din polițiștii doljeni și jandarmi din cadrul IJJ Dolj, pe un câmp din extravilanul comunei Călărași. El va fi condus la sediul poliției pentru cercetări.

”În fapt, în cursul nopții de 24/25 decembrie, bărbatul de 57 de ani, împreună cu alți doi bărbați din aceeași localitate, au consumat băuturi alcoolice la locuința victimei. La un moment dat, unul dintre cei doi bărbati, în vârstă de 25 de ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri victimei cu corpuri dure și cu un obiect tăietor-despicător, care i-ar fi provocat decesul”, au mai precizat polițiștii. Se pare că victima a fost atacată cu o drujbă.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Dolj, bărbatul de 57 de ani a fost găsit mort în locuința sa din comuna Călărași, în dimineața de Crăciun, de o vecină, în vârstă de 50 de ani, care a sunat la 112.

Știrea inițială

Principalul suspect este S. Ștefăniță Marcel și este cunoscut drept Fane Macarena, scrie presa locală. Potrivit sursei citate, bărbatul are un grad de înapoiere psihică, posibil periculos.

Victima avea 57 de ani.

Acesta a dispărut după comiterea faptei, fiind căutat în zona dintre Bechet-Dăbuleni-Damian-Ostroveni. Cei care pot oferi informații despre bărbat sunt rugați să anunțe urgent poliția sau să apeleze 112.

Polițiștii doljeni împreună cu jandarmii și autoritățile locale sunt pe teren în căutarea criminalului, potrivit jurnaldecraiova.ro

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii din Dăbuleni au fost sesizaţi în prima zi de Crăciun, prin apel de urgenţă 112, de o femeie, de 50 de ani, din comuna Călăraşi, cu privire la faptul că vecinul său de 57 de ani este decedat în locuinţă.

“Întrucât au rezultat indicii privind săvârşirea infracţiunii de omor, la faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic Dolj. În fapt, în cursul nopţii de 24/25 decembrie, bărbatul de 57 de ani, împreună cu alţi doi bărbaţi, din aceeaşi localitate, au consumat băuturi alcoolice la locuinţa victimei, iar la un moment dat, unul dintre cei doi bărbaţi, în vârstă de 25 de ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri victimei, cu corpuri dure şi cu un obiect tăietor-despicător, care i-ar fi provocat decesul”, a transmis IPJ Dolj.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Incendiatorul de mașini din Chitila, prins de polițiști după 21 de zile. Unde se ascundea
Incendiatorul de mașini din Chitila, prins de polițiști după 21 de zile. Unde se ascundea
După 21 de zile, un tânăr de 28 de ani, care a incendiat o mașină, a fost în sfârșit depistat de oamenii legii. A fost găsit la Chiajna, acolo unde locuia fără forme legale. A fost...
Strangulatorul din Petroșani, prins după două luni. Abia fusese eliberat din închisoare. A stat după gratii pentru o crimă asemănătoare
Strangulatorul din Petroșani, prins după două luni. Abia fusese eliberat din închisoare. A stat după gratii pentru o crimă asemănătoare
Un bărbat de 57 de ani din Petroșani, condamnat în trecut pentru uciderea unei prostituate, a fost reținut, din nou, pentru crimă. Trupul victimei a fost găsit după două luni, pe un teren...
#crima, #Dolj, #drujba, #decapitat, #politie, #criminal , #crima