Crimă oribilă în Olt: Un bărbat a fost găsit ciopârțit și decapitat în spatele sediului unei firme

Miercuri, 06 Decembrie 2023, ora 19:28
5037 citiri
Crimă oribilă în Olt: Un bărbat a fost găsit ciopârțit și decapitat în spatele sediului unei firme
Bărbatul a fost găsit mort în spatele unei societăți comerciale din Olt FOTO / Arhivă Ziare.com

Un bărbat de 50 de ani a fost găsit, miercuri, fără suflare, în spatele unei societăți comerciale din comuna Slătioara, județul Olt. Potrivit unor surse, cadavrul bărbatului a fost decapitat, iar o mână i-a fost tăiată.

Trupul ciopârțit al bărbatului a fost găsit de un localnic, care îndată ce a descoperit oribila scenă a sunat la 112.

La fața locului s-a deplasat o echipă formată din polițiști Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean și un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Presupusul autor al faptei a fost identificat ca fiind un bărbat de 71 de ani din Slătioara, cunoscut cu afecțiuni psihice și probleme cu alcoolul. Acesta se află în custodia polițiștilor, care continuă cercetările în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

”La data de 6 decembrie 2023, în jurul orei 14:25, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, în spatele unei societăți comerciale, din comuna Slătioara, județul Olt, se află o persoană decedată, care prezintă urme de violență.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Găneasa care a identificat trupul unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Slătioara, care prezenta leziuni incompatibile cu viața.

În cauză, a fost anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care a preluat cercetările pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea măsurilor legale.

În urma activităților investigativ-operative, o echipă complexă de cercetare, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub coordonarea procurorului criminalist, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au identificat un bărbat, în vârstă de 71 de ani, din comuna Slătioara, bănuit de comiterea faptei.

În prezent, bărbatul se află în custodia polițiștilor, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale.”

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Rămăşiţele lui Aleksei Navalnîi, predate mamei sale. Ce se știe despre funeralii
Rămăşiţele lui Aleksei Navalnîi, predate mamei sale. Ce se știe despre funeralii
Rămăşiţele lui Aleksei Navalnîi, pe care rudele acestuia le cer de peste o săptămână, au fost predate mamei acestuia, a anunțat sâmbătă, 24 februarie, o purtătoare de cuvânt a...
Trei femei, înjunghiate mortal într-un bordel din Viena. Alte două femei, mamă și fiică, ar fi fost ucise de tată
Trei femei, înjunghiate mortal într-un bordel din Viena. Alte două femei, mamă și fiică, ar fi fost ucise de tată
Cinci femei au fost ucise vineri, 23 februarie, la Viena. Trei dintre acestea au fost înjunghiate mortal într-un bordel. În acest caz, un tânăr în vârstă de 27 de ani care avea asupra sa...
#crima, #Olt, #decapitare, #cadavru, #politisti, #ciopartit , #crima