Crimă atroce săvârșită de un tânăr român în Austria, posibil criminal în serie. A înjunghiat o femeie cu o foarfecă de 136 de ori

Marti, 23 Mai 2023, ora 18:01
4010 citiri
Crimă atroce săvârșită de un tânăr român în Austria, posibil criminal în serie. A înjunghiat o femeie cu o foarfecă de 136 de ori
Un român condamnat pe viață în Austria pentru o crimă atroce FOTO steiermark.orf.a

Închisoare pe viață pentru un tânăr român de 24 de ani, judecat marți, în Austria. Bărbatul a ucis o femeie de 41 de ani cu pe care a înjunghiat-o cu o foarfecă de peste 130 de ori. Bărbatul este acuzat de un alt omor și în Elveția.

Crima pentru care românul a primit pedeapsa maximă a avut loc în februarie 2022. Bărbatul a înjunghiat-o de 136 de ori cu o foarfecă în cap și pe corp pe femeia de 41 de ani. Parchetul din Graz l-a acuzat pe tânărul de 24 de ani de crimă cu premeditare și, de asemenea, de incendiere, întrucât a dat foc apartamentului victimei după crimă.

Cadavrul unei alte femei a fost găsit la Zurich. Suspectul a mărturisit, în timpul arestului preventiv, că tot el este responsabil și de cea de-a doua crimă. Autoritățile elvețiene vor continua să desfășoare propria anchetă împotriva bărbatului.

Românul s-a apărat invocând o copilărie dificilă, consumul de alcool și droguri, dar judecătorii austrieci nu au văzut drama personală a criminalului drept o scuză care să-I aducă o pedeapsa mai ușoară.

Acuzatul a fost adus în fața instanței în cătușe, ceea ce nu este obișnuit la un proces. Judecătorul a explicat motivul: dimineața le spusese colegilor săi deținuți că va crea probleme la proces, deoarece oricum nu avea nimic de pierdut. Criminalul român a explicat că a omort-o pe femeia de 41 de ani pentru că s-a simțit jignit. Victima și agresorul au întreținut relații sexuale consimțite, dar el s-a simțit jignit că femeia a adormit după aceea, motiv pentru care s-a simțit folosit.

Doar câteva zile mai târziu a fost arestat ca suspect de crimă. Pe baza camerelor de supraveghere din gară și a mărturiei prietenei victimei, românul a fost identificat ca fiind bărbatul care ar fi părăsit parcul gării cu victima.

Psihiatrul a descris în detaliu biografia acuzatului, despre care a explicat că "a crescut în condiții extrem de îngrozitoare", cu părinți alcoolici și o viață timpurie pe străzi, scrie stiridiaspora.ro.

Eveniment Quarterly Report

Români care vor să câștige bani fără să muncească: "Ce activități ai putea face ca să produci 1.000 de euro? Exclus angajarea"
Români care vor să câștige bani fără să muncească: "Ce activități ai putea face ca să produci 1.000 de euro? Exclus angajarea"
Unii românii sunt fascinați de ideea de a câștiga bani fără efort. Un bărbat este interesat de posibilitatea de a câștiga 1000 de euro, subliniind că este exclus să se angajeze pentru...
12 ani de închisoare pentru rapperul care a ucis un tânăr
12 ani de închisoare pentru rapperul care a ucis un tânăr
După 14 ore de deliberări, regele afro-trapului MHD, al cărui nume real este Mohamed Sylla, a fost condamnat, sâmbătă seară, la 12 ani de închisoare pentru uciderea unui tânăr de 23 de...
#crima, #Austria, #romani, #criminal serie , #crima