Crimă șocantă în Buzău: 3 copii, acuzați că au ucis un bătrân pentru a-i fura bicicleta

Sambata, 25 Martie 2023, ora 12:12
4810 citiri
Crimă șocantă în Buzău: 3 copii, acuzați că au ucis un bătrân pentru a-i fura bicicleta
Poliția anchetează cazul FOTO arhiva ziare

Trei copii din localitatea Căldărăşti - Pogoanele, judeţul Buzău, în vârstă de 9, 10 respectiv 15 ani, sunt acuzați că au omorât un bătrân pentru a-i fura bicicleta, pe 22 spre 23 martie.

Bătrânul a fost găsit dezbrăcat într-o vie, iar pe corp avea echimoze.

Potrivit unor surse judiciare citate de Digi24, oamenii legii ar fi identificat urme pe mâini, semn că bărbatul a fost legat la un moment dat, dar ulterior a reuşit să scape.

Identificaţi de poliţişti, cei doi minori de 9 şi 10 ani nu răspund penal, potrivit legii, iar cel de-al treilea, de 15 ani, urmează sa fie expertizat din punct de vedere psihiatric.

Dosarul deschis de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău vizează fapta de tâlhărie, urmată de moartea victimei, potrivit unor surse din cadrul anchetei.

Cei trei minori nu aveau antecedente, a declarat pentru Agerpres Ion Ştefan, asistent social în cadrul Primăriei Pogoanele.

"Sunt în legătură cu autorităţile care instrumentează cazul şi vreau să aflu dacă putem institui o măsură de protecţie pentru minori. Mai mult de atât nu am ce să vă spun în momentul acesta. Copiii fac parte toţi din familii monoparentale, de-a lungul vremii nu au mai fost probleme legate de comportamentul copiilor", a precizat asistentul social de la Primăria Pogoanele.

Vineri, autorităţile au făcut necropsia, iar sâmbătă, 25 martie, procurorii care instrumentează cazul vor face audieri.

Român deghizat în Mickey Mouse, arestat în Italia. Ce au descoperit polițiștii
Român deghizat în Mickey Mouse, arestat în Italia. Ce au descoperit polițiștii
Un tânăr din România a fost arestat în timp ce se afla pe străzile din Bologna. El obișnuia să se deghizeze în Mickey Mouse și o avea alături și pe Minnie. Potrivit presei din Italia,...
Încă o tentativă de jaf la locuinţa lui Yusuf Yazici
Încă o tentativă de jaf la locuinţa lui Yusuf Yazici
Yusuf Yazici, mijlocaşul ofensiv al echipei Lille, a fost victima unei tentative de jaf luni, relatează La Voix du Nord . Hoţii au încercat pătrunderea în locuinţa sa cu ajutorul unui...
#crima, #Buzau, #batran, #copii, #furt, #bicicleta , #crima