Filmul crimei din Botoșani. Fata de 14 ani, ucisă cu 25 de lovituri de cuțit de cel care voia să îi fie iubit

Autor: N.G.
Sambata, 31 Decembrie 2022, ora 18:12
7189 citiri
Filmul crimei din Botoșani. Fata de 14 ani, ucisă cu 25 de lovituri de cuțit de cel care voia să îi fie iubit
Tânărul a fost arestat pentru 30 de zile FOTO Arhiva Ziare.com

O fată de 14 ani, care a ieşit la colindat împreună cu fratele său mai mic, a fost ucisă fără milă de cel care voia să îi fie iubit.

Tânărul a ucis-o cu 25 de lovituri de cuţit, din care 13 sunt doar în gât, potrivit observatornews.ro. FRatele acesteia, de aproape 12 ani, a privit întreaga scenă fără să poată interveni.

Scenele şocante au avut loc, sâmbătă dimineaţă, pe un pod, pe drumul principal care străbate localitatea Truşeşti, din judeţul Botoşani. Localnicii au găsit-o pe tânără într-o baltă de sânge.

Salvatorii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru fată. A plătit scump pentru iubirea neîmpărtăşită. După faptă, criminalul a fugit de la locul incidentului. A fost prins la gară, pe când încerca să se urce într-un tren, care să îl facă să dispară.

Potrivit polițiștilor, la data de 31 decembrie 2022, polițiștii din Botoșani au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în comuna Trușești, o minoră ar fi fost înjunghiată în stradă.

Echipajul de poliție direcționat la fața locului a stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind identificată victima, în persoana unei minore, de 14 ani, din comuna Trușești.

Persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr, de 20 de ani, din comuna Guranda a părăsit locul faptei, imediat după comiterea acesteia, fiind identificat de polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi, în zona gării din localitatea Trușești.

Acesta a fost condus la sediul poliției, pentru audieri. Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani sub aspectul comiterii infracțiunii de omor.

#crima, #Botosani, #tanara, #cutit, #injunghiata , #politie