Măcel într-o casă din Brașov: Un jandarm a fost ucis, un pompier şi un alt tânăr, înjunghiați. Agresorul și-a tăiat venele

Duminica, 26 Martie 2023, ora 11:20
8268 citiri
Măcel într-o casă din Brașov: Un jandarm a fost ucis, un pompier şi un alt tânăr, înjunghiați. Agresorul și-a tăiat venele
Poliția anchetează cazul FOTO arhiva ziare.com

Un scandal pornit din cauza băuturii s-a încheiat cu moartea unui jandarm din Brașov, sâmbătă seara, 25 martie, când patru bărbați din oraș s-ar fi întâlnit la locuința unuia dintre ei și ar fi început să consume alcool.

Petrecerea s-a transformat într-o tragedie după ce unul dintre petrecăreți și-ar fi atacat prietenii, în toiul nopții.

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru brasov.net că agresorul i-ar fi atacat cu cuțitul pe cei trei prieteni ai săi. Între ei s-ar fi aflat un pompier din cadrul ISU Brașov, dar și un militar care era angajat la Inspectoratul Județean de Jandarmi din Brașov.

După ce și-a atacat prietenii, agresorul s-ar fi dus spre casă, iar în apropierea blocului în care locuiește și-ar fi tăiat venele de la ambele mâini. Individul a fost găsit de polițiști, dar și de cadrele medicale, în stare de inconștiență și a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Brașov.

Unul dintre bărbații agresați, un jandarm în vârstă de 39 de ani, a murit în urma loviturilor de cuțit.

Celelalte două victime, printre care se află și pompierul angajat la ISU Brașov, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Anunțul poliției

"Pe timpul nopții, poliţiştii din Brașov au fost sesizați cu privire la faptul că, în urma unui conflict izbucnit pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un bărbat i-a agresat pe alți 3 bărbați, aplicându-le mai multe lovituri cu un cuțit.

După săvârșirea faptei, autorul a plecat de la fața locului (curtea locuinței uneia dintre victime) și s-a deplasat în apropierea blocului în care locuiește, unde și-a tăiat venele de la ambele mâini.

În urma leziunilor suferite, una dintre victime (bărbat în vârstă de 39 de ani, jandarm din Braşov), a decedat.

Agresorul, în stare de inconștiență și celelalte 2 victime (dintre care una pompier) au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Din verificările efectuate, a rezultat că agresorul s-a deplasat la imobilul în care se aflau cei 3 bărbați pentru a discuta cu unul dintre aceștia în legătură cu restituirea unei sume de bani, pe care primul i-o împrumutase", se arată într-o informare a Poliţiei.

O tânără de 18 ani a murit după ce a fost împușcată într-un cămin din SUA FOTO/VIDEO
O tânără de 18 ani a murit după ce a fost împușcată într-un cămin din SUA FOTO/VIDEO
Autoritățile americane au anunțat că o tânără de 18 ani a murit după ce a fost împușcată duminică, 21 aprilie, în campusul Universității de Stat din Delaware. Conform ABC News,...
Lovitură în piața media din România: încă un post TV cunoscut se închide definitiv
Lovitură în piața media din România: încă un post TV cunoscut se închide definitiv
Lovitură pe piața media din România: un cunoscut post de televiziune, cu o tradiție de 25 de ani, s-a închis. Canalul era deținut de fostul baron local PNL, Aristotel Căncescu. Postul de...
#crima, #brasov, #jandarm, #ucis, #tineri injunghiati, #agresor, #vene taiate , #politie