Crimă înfiorătoare în Bacău. Tânăr violat în timp ce își dădea ultima suflare și lăsat să moară pe câmp. Ce pedepse au primit agresorii

Vineri, 04 Februarie 2022, ora 14:49
18898 citiri
Crimă înfiorătoare în Bacău. Tânăr violat în timp ce își dădea ultima suflare și lăsat să moară pe câmp. Ce pedepse au primit agresorii
Victima a fost abuzată timp de 7 ore FOTO Pixabay

Cinci bărbați din Bacău au ucis într-un mod absolut barbar un tânăr, după ce l-au bătut șapte ore, l-au violat, maltratat, ca mai apoi să îl arunce pe un câmp, unde și-a dat ultima suflare.

Tribunalul Bacău i-a condamnat pe cei cinci agresori la pedepse cuprinse între 16 și 23 de ani de închisoare pentru lipsire de libertate, viol şi omor calificat. Decizia instanţei nu este definitivă şi a fost atacată la Curtea de Apel Bacău, potrivit Adevărul.

Faptele înspăimântătoare s-au petrecut în august 2020.

Alexandru Cocu, Vlăduţ Mărăscu, Florin Mirel Trăistaru, Gelu Adrian Cocu şi Cătălin Păduraru s-au întâlnit acasă la unul dintre ei. După ce au petrecut o perioadă, au comandat unui taximetrist să le mai aducă băutură și țigări. Șoferul taxiului a cumpărat bunurile cerute, dar a mai luat în mașină un tânăr de 27 de ani, din localitatea băcăuană Mileştii de Sus, care făcea autostopul.

Acesta a fost invitat de cei cinci bărbați să petreacă cu ei, iar la scurt timp au devenit violenți, moment din care a început calvarul victimei. Ar fi încercat să plece în repetate rânduri din casă, dar nu a fost lăsat.

”Din declaraţiile date de către inculpaţi rezultă că victima ar fi încercat să părăsească locuinţa de mai multe ori, dar a fost oprită de fiecare dată şi lovită ulterior de către inculpaţi”, spun anchetatorii.

După numeroase palme, picioare și pumni, a primit lovitura în zona capului care l-a lăsat inconștient. Criminalii l-au stropit cu apă și oțet ca să-l trezească, iar Cătălin Păduraru l-a abuzat sexual deși era în agonie și viața îi atârna de un fir de păr. Abia dimineața l-au aruncat pe un câmp, într-un lan de porumb, unde a și murit.

”Deşi victima era inconştientă, aceasta a început la un moment dat să horcăie, inculpaţii sfătuindu-se ce să facă, hotărând să nu sune la ambulanţă de frica consecinţelor”, se menţionează în rechizitoriu, potrivit sursei citate.

Potrivit Raportului de expertiză medico legală, ”moartea victimei a fost violentă, ea s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute, consecinţa unui traumatism cranio facial cu hematom subdural, hemoragie subarahnoidiană, echimoze faciale.”

”Desfăşurarea evenimentelor s-a întins pe o perioadă de 7 ore, iar victima nu a fost permanent agresată, ci periodic, însă suferinţa acesteia a fost prelungită în mod inutil. Este foarte posibil ca la momentul aplicării primelor lovituri, niciunul dintre inculpaţi să nu fi avut intenţia de a ucide victima, însă pe măsură ce pe parcursul nopţii agresiunile asupra acesteia s-au înteţit, această conduită fiind dublată şi de tentativele eşuate ale acesteia de a scăpa, scenariul uciderii victimei a început să se contureze din ce în ce mai pronunţat, atitudinea inculpaţilor fiind una de indiferenţă, acceptând şi posibilitatea producerii acestui scenariu”, este concluzia judecătorilor.

Un tânăr de 18 ani din Teleorman a fost arestat preventiv pentru viol. Victima are 67 de ani
Un tânăr de 18 ani din Teleorman a fost arestat preventiv pentru viol. Victima are 67 de ani
Poliția a anunțat că un tânăr în vârstă de 18 ani din judeţul Teleorman a fost reţinut şi apoi arestat preventiv sub acuzaţiile de viol şi violare de domiciliu. El a mers la...
O tânără de 18 ani a murit după ce a fost împușcată într-un cămin din SUA FOTO/VIDEO
O tânără de 18 ani a murit după ce a fost împușcată într-un cămin din SUA FOTO/VIDEO
Autoritățile americane au anunțat că o tânără de 18 ani a murit după ce a fost împușcată duminică, 21 aprilie, în campusul Universității de Stat din Delaware. Conform ABC News,...
#crima, #viol, #mort, #camp, #bacau , #eveniment