Cine este bărbatul care și-a ucis bunicul sub ochii polițiștilor chemați în ajutor. Voia să meargă în Ucraina de partea rușilor

Vineri, 28 Octombrie 2022, ora 17:15
3030 citiri
Cine este bărbatul care și-a ucis bunicul sub ochii polițiștilor chemați în ajutor. Voia să meargă în Ucraina de partea rușilor
Bărbatul l-a înjunghiat pe bunicul său și l-a tăiat pe față pe unul dintre polițiști FOTO StiriSuceava.net

Bărbatul care și-a înjunghiat mortal bunicul pe o stradă din Bosanci, județul Suceava, în urma unui conflict, ar fi lucrat în Armată și ar avea probleme psihice.

Crima a avut loc joi după-amiază, în prezența polițiștilor care au fost fost chemați de victimă să intervină. După ce și-a atacat bunicul în vârstă de 87 de ani, bărbatul s-a năpustit și asupra oamenilor legii, unul dintre agenți fiind rănit. Pentru a-l imobiliza, polițiștii l-au împușcat în picioare.

Surse din anturajul familiei criminalului și primarul comunei comunei Bosanci, Neculai Miron, au declarat că agresorul avea probleme psihice, deși nu era diagnosticat. Ei au precizat că ar fi avut un comportament paranoic, relatează Adevărul.

Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost militar, lucrând ca genist o perioadă în cadrul unității ”Mihail Kogălniceanu”, pe care ar fi părăsit-o pentru că nu s-ar fi împăcat cu soldații americani.

Înainte de a comite crima, el ar fi intenționat să meargă pe front în Ucraina, pentru a se alătura armatei ruse.

”La modul cum a avut loc evenimentul, în plină stradă, de față cu polițiștii este pentru mine dovada unei tulburări psihice. Poate sunt și alți factori, discuții mai vechi, dar și în această situație, modul în care a acționat denotă că nu avea discernământ în momentul respectiv.

Noi astfel de situații întâlnim la persoanele cu diagnostic de epilepsie. El a fost militar, genist, poate a suferit un traumatism cranio-cerebral. Pe fondul suferinței cerebrale se pot întâmpla astfel de evenimente de un sadism sau de o cruzime rară. Poate fi și un consum de alcool la mijloc. Nu cantități mari, ne referim la beția patologică”, a declarat medicul psihiatru Alexandru Paziuc pentru Adevărul.

Criminalul a fost primit de bunicul său să locuiască la el după ce s-a întors de la muncă din Anglia.

#criminal bosanci, #suceava, #bunic ucis, #genist, #militar, #front ucraina, #armata rusa , #crima