Criminalul din Brașov care a violat barbar o femeie până a ucis-o, condamnat la ani grei de închisoare

Marti, 21 Decembrie 2021, ora 22:10
10516 citiri
Criminalul din Brașov care a violat barbar o femeie până a ucis-o, condamnat la ani grei de închisoare
Criminalul din Săcele a fost condamnat la 18 ani de închisoare FOTO Captură video

Mădălin Georgian Z., tânărul de 25 de ani care a șocat comunitatea locală din orașul brașovean Săcele după ce a ucis cu bestialitate o femeie fără adăpost, a fost condamnat la 18 ani de închisoare.

El a fost găsit vinovat pentru omor calificat și viol.

Crima, de o cruzime extremă, ale cărei detalii au surprins până și polițiștii, s-a petrecut în noaptea de 21 spre 22 noiembrie 2020, în scara unui bloc din orașul brașovean Săcele.

Bărbatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, intrase în clădire pentru a face rost de bani de la un cunoscut. În scara blocului a descoperit ”un morman” de haine și a încercat să urineze acolo. A fost surprins să vadă că sub grămada de lucruri se afla o femeie care a ripostat violent atunci când și-a dat seama ce vrea să facă bărbatul.

Băut, tânărul a încercat să întrețină relații sexuale cu femeia, doar că aceasta s-a apărat cum a putut. Enervat că nu a reușit să-și ducă la capăt intenția, Mădălin a luat o coadă metalică de la o mătură găsită în holul blocului și i-a introdus-o cu forța în anus femeii, făcând mișcări de du-te-vino în mod repetat. Cilindrul metalic, lung de aproximativ 40 de centimetri, a făcut ravagii în corpul victimei, producând hemoragie internă.

Victima, în vârstă de 65 de ani, a murit în chinuri groaznice, fiind găsită fără suflare, într-o baltă de sânge, a doua zi dimineața de către oamenii din bloc.

Criminalul și complicele său, care l-a ajutat să o batjocorească pe biata femeie, au dispărut fără urmă. Polițiștii i-au căutat câteva zile până ce i-au găsit. Cei doi au mărturisit că totul a fost ”o prostie” și că le-a fost teamă să sune la 112 pentru a cere ajutor.

Știau că femeia a fost grav rănită pentru că au văzut sânge pe corpul ei imediat după ce au abuzat-o.

Criminaliștii care au făcut cercetarea la fața locului au găsit sânge în scara blocului până la etajele superioare. Explicația acestor pete de sânge este că, imediat după ce a comis crima, Mădălin a urcat din nou pe scări aducându-și aminte că la etajul 4 văzuse două fete care stăteau de vorbă. Le-a făcut și lor avansuri sexuale, doar că tinerele l-au refuzat categoric, ulterior fugind în apartamentele lor.

Femeia, bătută și ținută cu forța de un complice

Judecătorii au apreciat că victima a fost supusă unor chinuri care ”au depășit cu mult suferințele unui act forțat de penetrare anală, cauzându-i-se ruperea mai multor organe interne”. În plus, pe corpul femeii (pe față, în zona coastelor și pe picioare), au fost descoperite și alte urme de violență, semn că a fost bătută și ținută cu forța de gură să nu mai poată striga după ajutor.

Gabriel Raul B., bărbatul care s-a implicat pentru ca prietenul său să o poată abuza, a fost și el condamnat la ani grei de închisoare pentru complicitate la omor calificat și complicitate la viol. A primit o pedeapsă de 12 ani și 3 luni de închisoare.

Sentința Tribunalului Brașov nu este definitivă. Cei doi criminali, nemulțumiți de pedeapsă, au contestat sentința dată pe fondul cauzei, iar Curtea de Apel Brașov urmează să se pronunțe printr-o decizie definitivă în data de 18 ianuarie 2022.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un tânăr de 18 ani din Teleorman a fost arestat preventiv pentru viol. Victima are 67 de ani
Un tânăr de 18 ani din Teleorman a fost arestat preventiv pentru viol. Victima are 67 de ani
Poliția a anunțat că un tânăr în vârstă de 18 ani din judeţul Teleorman a fost reţinut şi apoi arestat preventiv sub acuzaţiile de viol şi violare de domiciliu. El a mers la...
Purtătorul de cuvânt al Meta, condamnat în Rusia la şase ani de închisoare, în lipsă, pentru „apărarea terorismului”. Facebook şi Instagram au fost interzise din 2022
Purtătorul de cuvânt al Meta, condamnat în Rusia la şase ani de închisoare, în lipsă, pentru „apărarea terorismului”. Facebook şi Instagram au fost interzise din 2022
Un tribunal militar din Moscova l-a condamnat luni pe purtătorul de cuvânt al Meta Platforms, Andy Stone, la şase ani de închisoare, pentru ”apărarea publică a terorismului”, un verdict...
#criminal, #Sacele Brasov, #crima, #condamnare, #inchisoare, #viol , #stiri juridice