Sentință în cazul bărbatului care a smuls inima unei femei și a încercat să-i hrănească rudele cu ea

Duminica, 19 Martie 2023, ora 11:12
4302 citiri
Sentință în cazul bărbatului care a smuls inima unei femei și a încercat să-i hrănească rudele cu ea
Lawrence Paul Anderson, criminalul, alături de femeia căreia i-a scos inima FOTO Daily Star

Lawrence Paul Anderson și-a primit sentința după ce a smuls inima unei femei, a tăiat-o și a încercat să îi hrănească rudele cu ea.

Bărbatul îți va petrece restul vieții după gratii, potrivit Daily Star. Acesta a pledat vinovat pentru uciderea lui Andreei Lynn Blankenship, în vârstă de 41 de ani, și a recunoscut de asemenea că i-a ucis pe unchiul acesteia, Leon Pye, în vârstă de 67 de ani, și pe nepoata lei Pye, în vârstă de patru ani. Mătușa sa, Delsie Pye, în vârstă de 66 de ani, a fost și ea rănită în urma atacului, după ce a fost înjunghiată în mod repetat, dar a supraviețuit.

Atacurile brutale au avut loc în februarie 2021, la doar câteva săptămâni după ce Anderson a fost eliberat din închisoare la jumătatea unei pedepse de 20 de ani pentru trafic de droguri, după ce a fost recomandat din greșeală pentru eliberare de către Consiliul pentru grațiere și eliberare condiționată din Oklahoma.

Oficialii au spus că a pătruns în casa lui Blankenship și a înjunghiat-o mortal, iar apoi i-a scos inima. A gătit organul și a încercat să-i hrănească rudele înainte de a le înjunghia.

El a mărturisit crimele și a spus că „a gătit inima cu cartofi pentru a-i hrăni familia pentru a elibera demonii”, potrivit unui agent de la Oklahoma State Bureau of Investigation.

#criminal, #inima, #femeie, #SUA , #stiri internationale