Crin Antonescu s-a casatorit cu Adina Valean

Sambata, 26 Septembrie 2009, ora 17:30
16921 citiri
Crin Antonescu s-a casatorit cu Adina Valean
Foto: Cotidianul

Presedintele PNL Crin Antonescu si europarlamentara liberala Adina Valean s-au casatorit, vineri seara. Nu in Romania, ci la Consulatul roman de la Bruxelles.

Adina Valean a declarat ca nu va prelua numele sotului si ca nasii au fost Daniela Crasnaru si Alessandro Benini. Ea a refuzat sa dea detalii despre locul in care va avea loc petrecerea de nunta, sambata seara, mentionand ca este vorba despre un eveniment restrans, la care participa doar membri ai familiei, fara colegi de partid sau prieteni, informeaza Mediafax.

De asemenea, nasa, Daniela Crasnaru, a declarat la Antena 3, ca mirii au fost foarte emotionati, ca si cum ar fi avut 20 de ani. De la ceremonie a lipsit pana si fiica lui Crin Antonescu, ramasa in tara. Luna de miere se amana, liderul PNL pregatindu-se de campania pentru alegerile prezidentiale.

Casatoria celor doi are loc la cateva luni dupa ce si-au recunoscut public povestea de dragoste.

"As vrea sa se intample cat mai repede, dar sa nu fie un moment intens mediatizat", a marturisit presedintele PNL, recent.

Dupa ce, la sfarsitul lui martie, a hotarat sa-si asume relatia pe care o are cu colega de partid, liderul PNL a anuntat, in iunie, ca a cerut-o de sotie pe Adina Valean. Crin Antonescu spunea atunci ca vrea sa o ia de sotie pe Valean cat de curand, dar ca nu-si doreste o mediatizare excesiva, care sa lege evenimentul de campania electorala.

"Vreau sa facem lucrul acesta si il vom face. Dorim o conjunctura in care acest lucru sa nu fie excesiv mediatizat, sa nu fie legat de campania electorala. Este un lucru de natura privata", a declarat Crin Antonescu.

"Da, il iubesc pe Crin Antonescu"

Iubirea dintre cei doi dureaza de ani buni, insa a fost scoasa la lumina de curand, in urma unui scandal intern din PNL, cand Adrian Cioroianu, furios ca nu a mai prins un loc pe eurolista partidului, l-a acuzat pe Antonescu ca si-a impus viitoarea sotie printre candidati.

In replica, Adina Valean a recunoscut pentru prima data in mod public faptul ca ea si Crin Antonescu "sunt doi oameni liberi care se iubesc", dar a respins ideea ca i-ar datora cariera politica sefului PNL.

"Da, am o relatie sentimentala cu Crin!", a spus politicianul, care a adaugat ca a divortat anul trecut de fostul sot. "Suntem doi oameni liberi care se iubesc, nu vad care ar fi problema", a mai spus aceasta.

"Nu imi datorez cariera politica lui Crin Antonescu, fara a mai vorbi de faptul ca eu eram impreuna cu el intr-o perioada cand nu detinea puterea in partid ci, as spune, mai degraba, dimpotriva. Nu am de ce sa ascund relatia noastra, mai ales ca, repet, suntem amandoi oameni liberi si fara obligatii, dar nici nu pot accepta acuzatia ca sunt ceea ce sunt in politica gratie lui Crin.

Putem vorbi, mai degraba, de doi colegi care s-au indragostit la locul de munca, unde lucrau pe pozitii de egalitate, decat de o relatie de cauzalitate, in sensul ca eu as avea o cariera care e rod al demersurilor sale oculte in partid", a tinut sa clarifice atunci Adina Valean.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#nunta Crin Antonescu, #nunta Adina Valean, #casatorie Antonescu Valean , #Adina Valean