Crin Antonescu despre Neagu Djuvara: "Ca ar prefera sa mearga mana in mana cu Traian Basescu, cu Elena Udrea e optiunea domniei sale"

Sambata, 03 Noiembrie 2012, ora 01:23
136 citiri
Deloc incantat de recentele critici ale istoricului Neagu Djuvara pe seama politicii PNL, Crin Antonescu i-a transmis acestuia ca nu pe el incearca sa-l convinga. Si nu s-a oprit aici.

Presedintele PNL i-a transmis lui Djuvara, liberal cu traditie, ca nu acesta raspunde in fata partidului, ci el, Antonescu. El i-a reamintit acestuia ca prima alianta a PNL cu un partid socialist a avut loc in 2003, cand s-a fondat Alianta D. A. si cand el unul nu era presedintele PNL si s-a intrebat de ce ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.