In primul interviu de dupa victoria lui Iohannis, Crin Antonescu vorbeste despre "APOCALIPSA ELECTORALA": cine este "al treilea personaj care a prins viata cand nimeni nu se astepta"

Sursa: Gandul
Miercuri, 19 Noiembrie 2014, ora 00:07
136 citiri
Dupa victoria lui Klaus Iohannis in competitia prezidentiala, fostul presedinte al PNL a acordat in exclusivitate un interviu pentru Gandul in care a vorbit despre semnificatia votului de duminica, spunand despre acesta ca a fost "o apocalipsa electorala", care a provocat mutatii in societatea romaneasca.

Fostul presedinte PNL, Crin Antonescu, compara, intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru gandul, votul de duminica cu o "apocalipsa electorala" provocata de cetatenii care vor sa ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.