Antonescu ii raspunde lui Tariceanu: Un lider mediocru, vorbeste dintr-un buzunar al lui Ponta (Video)

Luni, 02 Iunie 2014, ora 11:03
5808 citiri
Antonescu ii raspunde lui Tariceanu: Un lider mediocru, vorbeste dintr-un buzunar al lui Ponta (Video)
Foto: lideruldeopinie.ro

Presedintele interimar al PNL, Crin Antonescu, a declarat ca nu accepta criticile aduse de Calin Popescu Tariceanu, pe care l-a caracterizat drept "un lider mediocru", cu "o aspiratie mica".

"Tariceanu a blocat evolutia PNL catre dreapta europeana inca de acum 10-11 ani, pentru ca detinea un post in structura ALDE", a spus Antonescu la B1 Tv, minimalizand efectul acuzelor lui Tariceanu despre care a zis ca "vorbeste itindu-se dintr-un buzunar al domnului Ponta".

Tariceanu, atac dur la Antonescu: Un tradator instabil, care fuge de responsabilitate

Crin Antonescu a respins acuzatiile fostului sau coleg si presedinte al partidului ca o fuziune a PNL cu PDL ar duce la intrarea formatiunii liberale sub influenta lui Traian Basescu.

"Aceasta alianta ii da lovitura de gratie din punct de vedere politic lui Traian Basescu. El ramane doar liderul si inspiratorul unui partid de 6% pe care nimeni nu vrea sa il primeasca la o negociere politica", a spus Antonescu, care a vorbit din nou in apararea ideii de unire a fortelor de dreapta intr-un mare partid.

El a sustinut ca "PSD-ul nu trebui sa puna mana pe DNA, justitie si serviciile speciale, asta este miza si nu alta", si si-a aparat decizia de a demisiona, aratand ca "exista un obiectiv mai inalt. Cu decizia mea de sambata, am vrut sa arat ca se poate".

Antonescu: Nu mai candidez la presedintie, desi sunt cel mai puternic candidat pe care dreapta l-ar avea

Actualul presedinte interimar al PNL a declarat ca la acest moment nu vrea sa indice o anume persoana despre care crede ca ar putea castiga presedintia Romaniei la alegerile din noiembrie, ci doar ca vrea sa sprijine un candidat ales in urma negocierilor intre partidele de dreapta.

Despre acest negocieri, ce urmeaza sa continue luni, Antonescu a spus ca delegatia PNL participa sub conducerea lui Klaus Iohannis, ca prim-vicepresedinte al partidului.

Calin Popescu Tariceanu l-a acuzat luni pe Crin Antonescu ca este "un tradator instabil".

"Perceptia care s-a format este aceea a unui om instabil, care tradeaza si fuge de responsabilitate, acum si-a tradat partenerii cu care PNL a fost doua decenii si jumatate, ma refer la ALDE", a spus Tariceanu, care a adaugat ca nu este de acord nici cu o posibila fuziune cu PDL, pentru ca s-ar pierde valorile liberale.

Crin Antonescu a anuntat sambata ca va renunta la o posibila candidatura pentru presedintia Romaniei, anuntand in acelasi timp ca isi deleaga si responsabilitatile de presedinte interimar al PNL, incepand cu ziua de luni.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Antonescu acuzatii Tariceanu Ponta, #Antonescu Tariceanu Alde blocare, #Antonescu Tariceanu acuze tradare , #Calin Popescu Tariceanu