Antonescu, dupa declaratiile lui Geoana: Ridicolul si penibilul sa aiba o limita

Duminica, 27 Octombrie 2013, ora 17:14
3092 citiri
Antonescu, dupa declaratiile lui Geoana: Ridicolul si penibilul sa aiba o limita
Foto: Arhiva

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a evitat duminica la Focsani sa comenteze afirmatiile senatorului PSD, Mircea Geoana, cu privire la conditiile validarii candidaturii sale la prezidentiale, insa a precizat ca "ridicolul si penibilul" ar trebui sa aiba o limita.

Antonescu a fost intrebat cum vede declaratiile lui Mircea Geoana cu privire la faptul ca viitoarea sa candidatura la prezidentiale va trebui supusa sondajelor in USL si ca liderul PNL ar fi pierdut o treime din electoratul PSD.

"O constatare generala, nu legata de Mircea Geoana. Ridicolul si penibilul trebuie sa aiba o limita", replicat Antonescu, fara sa faca alte comentarii.

Geoana, nou atac la Antonescu: A pierdut o treime din publicul PSD

Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat duminica, in emisiunea "Dupa 20 de ani" de la Pro TV, ca liderul PNL Crin Antonescu risca sa ramana fara sprijinul votantilor PSD, precizand ca ar fi pierdut deja o treime, iar candidatura acestuia va trebui testata in sondaje, conform protocolului USL.

Geoana a fost intrebat daca are de gand sa candideze la prezidentiale in 2014.

Senatorul PSD a replicat ca "in acest moment exista o intelegere de tip contractual intre PSD si PNL, in acest moment domnul Antonescu este candidatul USL".

Geoana: Prezidentiabilul USL, ales in functie de contracandidat. Nu traim intr-un vid

Geoana a apreciat ca liderul PNL "a pierdut din simpatiile votantilor PSD" din momentul in care a fost presedinte interimar si performanta acestuia a putut fi vazuta de toti, iar apoi faptul ca in calitate de presedintele Comisiei de revizuire a Constitutiei nu a reusit sa "insufleteasca" proiectul si "sa-l duca mai aproape de concretizare".

"Ceea ce pe mine ma framanta este ca in acest moment riscul ca domnul Antonescu sa nu aiba suficient de multe voturi in cadrul USL ca sa poata sa fie principalul nostru candidat, risca sa se intample. Si daca intra in aceasta logica, in care practic pe fiecare initiativa a PSD si a Guvernului PSD-PNL, fiecare, din ultimele luni: pe Codul rutier pozitie, pe chestiuni de fiscalitate pozitie diferita, pe Rosia Montana pozitie diferita, pe sist pozitie diferita, pe reforma justitiei pozitie diferita, pana si pe Kosovo...pozitie diferita. Eu nu pot sa constat de fapt o linie a frontului electoral pentru 2014", a afirmat Geoana.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Crin Antonescu declaratii Geoana, #Antonescu raspuns Geoana, #Antonescu Geoana ridicol penibil, #Geoana candidatura prezidentiale Antonescu , #Mircea Geoana