Antonescu: Geoana si Basescu se veselesc, iar profesorii se apuca de greva

Duminica, 03 Mai 2009, ora 15:13
2266 citiri
Antonescu: Geoana si Basescu se veselesc, iar profesorii se apuca de greva

"Geoana si Basescu se veselesc la Sambra Oilor, Udrea invata sa incalece caii, Ridzi joaca fotbal, iar Vanghelie se ocupa de mici, bere si manele. Asta fac politicienii nostri in timp de criza", sunt "sagetile" transmise duminica de Crin Antonescu, liderul PNL.

Candidatul liberalilor la prezidentiale a precizat ca cel mai grav lucru care se apropie este greva din Educatie, iar politicienii nu dau un minim de importanta acestui eveniment.

"Le dau dreptate profesorilor pentru ca sunt la limita rabdarii. Cei care ar trebui sa fie beneficiarii sunt lipsiti de drepturile lor, iar copiii nu vor putea sustine teza unica. Singuri care nu au dreptate sunt cei care guverneaza, iar vinovatul principal este in opinia mea Traian Basescu.

Pana acum a fost un adevarat sef al Guvernului, l-a organizat, l-a nasit si acum cand trebuie dat un raspuns practic unei situatii grele el considera ca misiunea sa s-a incheiat", este atacul lansat de Antonescu la adresa presedintelui.

Liderul PNL le-a cerut lui Mircea Geoana si Traian Basescu sa renunte la minciunile pe care le-au tot spus pana acum si sa le spuna romanilor adevarul despre situatia tarii.

"Basescu si Geoana nu au curajul sa spuna adevarul celor pe care ii guverneaza. Nu au curajul sa iasa din cascada de minciuni. Au castigat alegerile spunand ca Romania nu va fi afectata de criza. Mircea Geoana, Traian Basescu si Emil Boc trebuie sa caute solutii, dar ei nu cauta solutii ci cauta voturi. PD-l compune pe bani publici imnul turismului romanesc, Ridzi organizeaza tineretul Romaniei de a se veseli pe banii publici si nu tin cont de problemele grave", a mai declarat liderul PNL.

Antonescu i-a cerut presedintelui sa indeplineasca rolul constitutional de mediator intre Guvern si sindicalistii din Educatie pentru a rezolva problema.

"Eu cer trei lucruri: sa le spuna deschis romanilor cat de grava este situatia bugetului in acest moment, cate fonduri si cate disponibilizari vor mai fi, sa indeplineasca rolul constitutional de mediator in chestiunea salarizarii din invatamanat si sa recurga la sfatul specialistilor daca nu se descurca in a da solutii pentru criza", a mai declarat Antonescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Crin Antonescu, #atac Traian Basescu, #Mircea Geoana, #rezolva criza invatamant , #Mircea Geoana